Produkter​

​​Søger du et skiltefirma, der tilbyder både kreative og unikke løsninger, så er Hardenberger Skilte ApS det rette valg. Vi tilbyder alt i skiltning og kan levere et utal af løsninger. Vi beskæftiger os med skilte af enhver slags.

Bildekoration

Den bedste og billigste måde at profilere sig på er at dekorere firmabilen med firmanavn og logo, vi laver alt fra bare navn og cvr. Nummer, til fuld indpakning af bilen med billeder og farveskift . Vi har alle bilmodeller i vores database og laver altid layout og beregner pris før igangsættelse. Montering af reklame kan ske hos os, hos jer eller hos forhandleren inden bilen leveres.

Skilte

Hardenberger Skilte ApS leverer alt i udendørs skiltning i form af facade skilte, lysskilte, laserskårede facadebogstaver, skiltepyloner, galgeskilte og byggepladsskilte. Altid i høj kvalitet.

Intern skiltning

En flot og ensartet profilering har stor betydning for gæster der kommer på besøg i virksomheden og skal finde rundt i kontormiljøet. Derfor har Hardenberger Skilte ApS flere forskellige eksklusive skiltesystemer at byde på. Drop de grimme papir udskrifter og få en prisvenlig skilteløsning.

Tekstiltryk

I dag er det meget vigtigt at gøre sig let genkendelig når man arbejder på byggepladser eller kommer på besøg i virksomheder. Derfor levere vi alt i arbejdstøj, T-shirt, jakker m.m. i høj kvalitet og med jeres logo og navn på.

Storformatprint

Vi levere alle former for bannere, plakater og folieprint i alle størrelser og til et hvert formål.

Vindue-, vægdekoration og solfilm.

Få monteret jeres logo eller en flot dekoration på butiksvinduet eller på væggen i receptionen. Hardenberger Skilte ApS leverer alle former for dekorationer på vinduer og vægge indendørs som udendørs. Vi monterer også solfilm og sikkerhedsfilm på bygninger og biler.

Messe og displaysystemer

På vores hjemmeside kan du online bestille gadeskilte, roll up, og alle andre ting til skiltning på messer og butiksindretning.

Se hvilke messesystemer vi forhandler - klik her.

Grafisk arbejde

Vi sætter stor pris på at profilere jeres firma så ensartet som muligt, derfor er vores dygtige grafiker klar til at hjælpe med layout til alle slags tryksager, udarbejdelse af logoer m.m.​

Et overblik over de mange ydelser vi tilbyder​

Bildekoration
Solfilm
Facade- & Byggepladsskilte
Pyloner & Standere
Folieskåret tekst & logo

Tekstiltryk
Vindues- og vægdekoration
Intern skiltning
Roll-up & Bannerstandere

Messesystemer
GoGoZip
ToGoGo
Beachflag

Outdoor
Print på plader
Folieprint
Interiør

Bannerprint
Reklame & logoflag
Plakater
Reklamemåtter

Firmaoplysninger

Hardenberger Skilte ApS

CVR: 32764584

Kontaktoplysninger

Svalehøjvej 5, lejemål 22

3650 Ølstykke

Se rute

Ved rutevejledning skal der skrives Svalehøjvej 3 og ikke 5 - så får du den rigtige visning.

Tilmeld nyhedsbrev