Pyloner og facadeskilte til virksomheder og institutioner

Skal du bestille pyloner og facadeskilte? Hos Hardenberger Skilte ApS har vi over 40 års erfaring med at fremstille skilte, og dermed har vi stor ekspertise med fremstilling af både facadeskilte og pyloner.

Vi laver skilteløsninger for virksomheder og institutioner i blandt andet Ølstykke, Slangerup og Egedal samt det øvrige Sjælland.

Facadeskilte og pyloner med størst mulig effekt

Vi tilbyder professionel rådgivning, hvor vi har fokus på den rette udformning og det rette materialevalg samt højde og bredde, så du får en skilteløsning med størst mulig effekt. Det kan være facadeskilte eller pyloner, men det kan også være begge dele.

Vi tilbyder gerne grafisk hjælp med at designe logo og et corporate design, hvis I ikke allerede har det, eller hvis I ønsker noget nyt samt et mere ensartet udtryk på alle jeres brochurer, visitkort og skilte.​

Der er mange muligheder, når der skal laves facadeskilte og pyloner, men vi tager gerne en snak om mulighederne samt jeres ønsker og behov samt budget.

Vi lægger altid vægt på, at vi skal have en tæt dialog og et tæt samarbejde med kunderne. Det gælder hele vejen fra den indledende kontakt til den endelige montage. Derfor kan du være sikker på, at resultatet bliver som ønsket.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 47 17 59 75 for at høre mere om priser og for at få et uforpligtende tilbud på facadeskilte og pyloner. Du kan også skrive til e-mail post@hardenberger.dk.

Et overblik over de mange ydelser vi tilbyder​

Bildekoration
Solfilm
Facade- & Byggepladsskilte
Pyloner & Standere
Folieskåret tekst & logo

Tekstiltryk
Vindues- og vægdekoration
Intern skiltning
Roll-up & Bannerstandere

Messesystemer
GoGoZip
ToGoGo
Beachflag

Outdoor
Print på plader
Folieprint
Interiør

Bannerprint
Reklame & logoflag
Plakater
Reklamemåtter

Firmaoplysninger

Hardenberger Skilte ApS

CVR: 32764584

Kontaktoplysninger

Svalehøjvej 5, lejemål 22

3650 Ølstykke

Se rute

Ved rutevejledning skal der skrives Svalehøjvej 3 og ikke 5 - så får du den rigtige visning.

Tilmeld nyhedsbrev