​Tekstiltryk såsom tryk på trøjer med videre

border-red

​Overvejer du tekstiltryk? Hos Hardenberger Skilte ApS har vi en bred viden om forskellige former for reklametryk såsom tekstiltryk med for eksempel logo, navn og slogan med videre. Vi laver tryk for tøj for kunder i blandt andet Ølstykke, Egedal, Slangerup og det øvrige Sjælland.

​Bliv let genkendelig med tekstiltryk på arbejdstøjet

I dag er det vigtigt at være let genkendelig, når man arbejder på byggepladser, kommer på besøg i virksomheder eller deltager på messer med videre.

Vi laver alle former for tryk på tøj såsom:

  • Jakker
  • T-shirt
  • Skjorter
  • Arbejdstøj
  • Tryk på trøjer
  • Andet tekstiltryk

​Alt vores tekstiltryk udføres i høj kvalitet, og med jeres navn og logo med videre. Vi tilbyder hjælp med at designe logo og corporate design, så vi kan skabe en ensartet løsning på alt fra tøj til skilte. Vi lægger vægt på at have en tæt dialog og et tæt samarbejde med vores kunder, fordi det er vigtigt at levere det produkt, som de ønsker. Derfor kan du være sikker på, at resultatet bliver efter dine ideer og visioner.​

Få et uforpligtende tilbud på tryk på tøj

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan profilere din virksomhed med tekstiltryk. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på tryk på tøj, som passer til det budskab, som din virksomhed gerne vil sende.

​​

Du kan ringe til os på telefon 47 17 59 75 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til e-mail post@hardenberger.dk.

Er du interesseret i vores løsninger?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Evt. vedhæft en fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra dit skiltefirma

border-red

Lad os sammen skabe din perfekte reklameløsning. Kontakt dit skiltefirma allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud på en skilteløsning.

​Du kan ringe til os på telefon 47 17 59 75 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail post@hardenberger.dk.

Kontakt os

border-red

Hardenberger Skilte ApS

​​Svalehøjvej 5, lejemål 22, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 4717 5975

E-mail: post@hardenberger.dk

CVR: 32764584

Følg med på Facebook